Gastenboek

7 berichten op 2 pagina's
Nieuw bericht toevoegen aan gastenboek
Janke Janke Heetebrij
18-12-19 08:01:47
Het boek en de illustraties zijn prachtig in harmonie, ik heb al diverse keren bij een crematie gedichten voorgelezen.
Ik ben blij dat ik weer nieuwe prachtige empathiesche momenten kan neerzetten door middel van dit prachtige boek.
Dank daarvoor
Gonneke Kuipers-Kempers
06-12-19 17:16:30
Wat een prachtig boek. Alles klopt en harmonieert. De vormgeving de gedichten de illustraties en de verhalen.
Het biedt troost en herkenbaarheid én inzicht bij afscheid nemen. De verhalen van Wies geven een inkijkje hoe waardevol een persoonlijk afscheid is en helpt het gemis zachter te maken.
Ik gun ieder dit boek als troost of als houvast.
Marlies Boumans
04-12-19 19:48:50
De drie dames hebben door gezamenlijke krachtenbundeling een mooi eindproduct gemaakt. Teksten over het ware leven die ontroeren, gedichten die diep raken en illustraties die beiden versterken en bijeenbrengen. Humor, lief en leed, samen en alleen en alles daartussenin passeert. Mooie vormgeving trouwens.
Een mooi geschenk om te geven of te ontvangen, ook als overlijden van familie of vrienden nog niet in je leven aanwezig is.
Bets Liefs
01-12-19 13:49:05
Wies, wat een enerverende bijeenkomst .Ik ben gisteren gaan lezen in jullie boek en vanmorgen lag het nog op
mijn dekbed. In slaap gevallen met teksten van jullie, die het besef van eindigheid en eigenheid benadrukken. Je schrijverspen raakt en je verhaallijnen laten je hart sneller kloppen. De gedichten laat ik geleidelijker doorstromen .De illustraties geven de teksten vleugels. Hoe bijzonder mooi dat jullie met elkaar “verlies “ hebben gebundeld , ieder op eigen wijze en toch verbindend .
Huub Sanders
01-12-19 11:33:29
Lieve Wies, jee, wat ben ik trots op jou als zusje. Wat een mooie prestatie heb je geleverd samen met je lieve vriendinnen Regine en Lies. Ik heb het boek gisteren gezien en ben erg onder de indruk. En wat een fijn eerbetoon aan mijn schoonvader, de 'old soldier' die never
dies......
Volgende
Tonen: 5  10